koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  11 lat temu  »  

Regionalne smaki w Porcie Łódź

Łódź »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 24 564 wyświetleń od 10 lutego 2014

Łódź » Pabianicka 245 » NA MAPIE

  • 13 lutego 2014, czwartek

Od 13 do 16 lutego pasaż Portu Łódź przy sklepie Saturn wypełni się regionalnymi produktami z całej Polski. Na stoiskach będzie można kupić różne gatunki pieczywa, wędlin, serów oraz inne tradycyjnie wytwarzane smakołyki.

Pszenny czy razowy? Z dodatkiem żurawiny, a może pestek dyni? Na klientów Portu Łódź, którzy od najbliższego czwartku do niedzieli odwiedzą Jarmark Regionalny, czekać będzie szeroki wybór nie tylko pieczywa. Wśród produktów wystawców znajdą się także wędliny, kiełbasy oraz sery. Wielbicieli słodkości z pewnością ucieszą ciasta, ciasteczka i pyszne drożdżówki, wypiekane zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Dla dzieci (i nie tylko) przygotowano ręcznie wyrabiane krówki z Mazur w różnych smakach. Klienci będą mogli kupić miody, także te pitne oraz regionalne piwo.

  • Moda na naturalne, regionalne produkty trwa. To bardzo dobrze, że mieszkańcy Łodzi oraz okolic wybierają zdrowe i wartościowe produkty, które na dodatek zachwycają swoim smakiem – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Podczas Jarmarku na klientów Portu Łódź czekają także smaki całego świata zamknięte w aromatycznych przyprawach i herbatach. Wielbiciele zdrowych przekąsek docenią także suszone owoce m.in. kiwi, ananasa i papai.

Więcej informacji znajduje się na stronie www.portlodz.pl.

autor:
zmodyfikowano  11 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ