koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Wrocławianka roku GalaARTYSTA BEZ GRANIC PAFAWAGCO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365
zmodyfikowano  7 lat temu  »  

WARSZTATY Z ROBIENIA KISZONEK

Kraków »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 15 746 wyświetleń od 21 lutego 2018
  • 11 marca 2018, niedziela
    » 11:00

Zbadano, że w 1 łyżce kiszonej kapusty znajduje się tyle bakterii probiotycznych, co w całym opakowaniu suplementu zwanego priobiotykiem w kapsułkach. Ale kiszona kapusta i ogórki, swoją drogą, znakomite, to tylko czubek góry lodowej, a raczej kiszonkowej, bo KISIĆ MOŻNA WSZYSTKO, chociaż nie wszystko smakuje dobrze ukiszone.

Podczas warsztatów nauczysz się podstaw kiszenia, pozbędziesz się oporów do fermentowanej żywności, zobaczysz, że to proste jak drut, ale wymaga praktyki. Poznasz sposoby na ultra-proste sezonowe kiszonki, które urozmaicą Twoją dietę na dobre. Nie chodzi o to, by komplikować sobie życie i robić finezyjne figle w kuchni - chodzi o to, żeby w jak najprostszy sposób wzbogacić swoje odżywianie, sprawić by było ciekawiej, pyszniej i zdrowiej. Te sposoby są mi bliskie.

Więcej informacji o wydarzeniu na https://www.facebook.com/events/157018628217635/

autor:
zmodyfikowano  7 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ