koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
GDYBYM BYŁ BOGACZEM
zmodyfikowano  10 miesięcy temu  »  

Warsztaty antyprzeziębieniowe

Kraków »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 14 402 wyświetleń od 5 grudnia 2018

Kraków » ul. Stolarska 6/9, Kraków » NA MAPIE

  • 12 stycznia 2019, sobota
    » 11:00

Zima to czas, w którym często dopadają cię infekcje? Wcale nie musi tak być!

Portal NATURALNA BOGINI zaprasza na warsztaty w KRAKOWIE, w Ambasadzie Krakowian, u Stolarska 6.

Na warsztatach antyprzeziębieniowych zadbamy zarówno o profilaktykę, jak i zajmiemy się tym, co robić, gdy już boli gardło, łamie w kościach, a z nosa kapie. A wszystko to z mocą roślin i grzybów.

Jeżeli chcesz się dowiedzieć: - jakie produkty wzmacniają twój układ immunologiczny? - co to jest betaglukan, jak działa i gdzie go znaleźć? - co wspólnego z odpornością mają produkty fermentowane? - dlaczego warto mieć w swojej apteczce trochę octu i kawałek chrzanu? - które zimowe dary natury są naszymi sprzymierzeńcami w walce z przeziębieniem? - jak łączyć dostępne przyprawy i zioła żeby wzmocnić ich efekt? - co to są adaptogeny? - czy grzyby są naprawdę bezwartościowe? - jak zapobiegać i walczyć z zapaleniem zatok?

Te warsztaty są dla ciebie!

Podczas warsztatów nauczymy się: - jak zrobić proodpornościową kiszonkę - jak przygotować specyfik wyciągający z każdego przeziębienia - jak ulepić zdrowe... czekoladki - jak przygotować rozgrzewający olejek do stóp który uratuje nasze nogi po powrocie z mroźnej wycieczki - jak sporządzić mieszankę ziół żeby skrócić czas przeziębienia i jakie olejki eteryczne warto mieć w swojej apteczce.

Wszystkie specyfiki zabierzecie z sobą do domu.

Koszt warsztatów to 170 zł od osoby. Tutaj możecie zakupić bilet na warsztaty: https://www.naturalnabogini.pl/produkty/warsztaty/warsztat-antyprzeziebieniowy-227.html

Zgłoszenia przyjmujemy do 9 stycznia! Liczba miejsc ograniczona.

Prowadząca: Kaja Nowakowska - botaniczka, zielarka i znawczyni dzikiej kuchni i wszelkich metod fermentacji. Współautorka książki Dzikie smaki. Kuchnia zwariowanego zbieracza roślin. oraz Dzikie kiszonki i inne fermentacje. Współzałożycielka projektu Mead Ladies.

autor:
zmodyfikowano  10 miesięcy temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ