koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
NEON VOICETpL repertuar grudzień 2025CO JEST GRANE - GRUDZIEŃ 2025 - nr 376
zmodyfikowano  4 lata temu  »  

MoleCOOLowanie || warsztaty edukacyjne w MIM

Kraków »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 13 931 wyświetleń od 7 września 2021
  • 18 września 2021, sobota
    » 13:00

Gotując w Muzeum Inżynierii Miejskiej, uczestnicy dowiedzą się dokładnie, czym jest kuchnia molekularna, poznają jej tajniki oraz zrozumieją czym różni się ona od tradycyjnych metod. Uczestnicy wspólnie z edukatorami przygotują kilka ciekawych potraw, takich jak kawior o smaku coli i fanty, lizaki niepowodujące próchnicy.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, to zajrzyj na fanpage:
https://www.facebook.com/events/559839148398640/?acontext=%7B%22eventactionhistory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

autor:
zmodyfikowano  4 lata temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ