koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  3 lata temu  »  

MoleCOOLowanie || warsztaty edukacyjne w MIM

Kraków »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 384 wyświetleń od 7 września 2021
  • 18 września 2021, sobota
    » 13:00

Gotując w Muzeum Inżynierii Miejskiej, uczestnicy dowiedzą się dokładnie, czym jest kuchnia molekularna, poznają jej tajniki oraz zrozumieją czym różni się ona od tradycyjnych metod. Uczestnicy wspólnie z edukatorami przygotują kilka ciekawych potraw, takich jak kawior o smaku coli i fanty, lizaki niepowodujące próchnicy.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, to zajrzyj na fanpage:
https://www.facebook.com/events/559839148398640/?acontext=%7B%22eventactionhistory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

autor:
zmodyfikowano  3 lata temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ