koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

Bastylia istnieje na kulinarnej mapie Warszawy od 2001. Byliśmy pierwszą francuską naleśnikarnią a przepisy i receptury pochodzą prosto z Paryża (oprócz białego sera z rodzynkami, który pochodzi od mojej babci).

Po 11 latach przedstawiamy Wam Bastylię w nowej odsłonie, gdzie pomiędzy naleśnikami, zupami i sałatkami króluje pewna wdowa znana na świecie jako Veuve Clicquot. Nie będziemy jej przedstawiać, poznacie ją sami, specjalnie dobrana do wszystkich naszych dań. Biało-szaro-pomarańczowe wnętrza w zabytkowych arkadach i kieliszek champagna do francuskiego naleśnika pozwolą Wam poczuć się przez chwilę jak w Paryżu. Od początku jesteśmy "hetero friendly" więc naprawdę wszyscy są welcome!

zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ