koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - listopad 2024 - nr 365Wrocławianka roku Gala
zmodyfikowano  9 lat temu  »  

Popularna blogerka Wegan Nerd, czyli Alicja Rokicka, zaprasza na warsztat pełen śniadaniowej mocy, który odbędzie się 23 kwietnia, w godzinach 11:00 – 14:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool (ul. Mińska 25).

Wegańskie śniadania zyskują na popularności nawet wśród zatwardziałych mięsożerców, ponieważ są zdrowe, kolorowe i po prostu pyszne. Wegan Nerd nauczy Was, jak przygotować nie tylko zdrowsze wersje znanych smakołyków, takich jak granola czy naleśniki, ale pokaże też klasykę kuchni wegańskiej - daktyladę, pasztet z soczewicy i pudding chia.

Jeśli chcecie przełamać kanapkową rutynę, otworzyć się na nowe smaki i zainwestować w zdrowie, ten warsztat jest dla Was. Nie bójcie się eksperymentów.

Pracujemy z nowoczesnym zapleczem kuchennym i doskonałymi sprzętami do zabudowy marki Whirlpool, więc przygotowanie mleka roślinnego czy pasztetu będzie przyjemne jak wiosenny spacerek.

MENU:

Kolorowa granola z orzechami i bakaliami

Domowe mleko migdałowe z wodą różaną

Pasztet z soczewicy z chrzanem

Klasyczny śniadaniowy hummus

Focaccia z solą morską i oliwkami

Naleśniki z daktyladą, czyli pastą daktylową z czekoladą

Pudding z nasion chia z owocami

Zielone smoothie

Partnerem warsztatu jest dystrybutor brazylijskich jagód mocy acai

zmodyfikowano  9 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ