koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - marzec 2021 - wydanie specjalne
zmodyfikowano  3 miesiące temu  »  

Fermentuję nie wyrzucam – robimy zakwas buraczany

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 15 065 wyświetleń od 1 grudnia 2020

Warsztaty fermentacyjne podczas których zrobimy zakwas buraczany który poprawia odporność, jest bogatym źródłem żelaza, witamin, działa uspokajająco i poprawia koncentrację. W drugiej części przygotujemy aromatyczny i zdrowy dodatek do kutii - miód fermentowany mlekowo z przyprawami korzennymi i wędzonymi owocami. Warsztaty w formule Live na FB

zmodyfikowano  3 miesiące temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ