koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - listopad 2024 - nr 365Perform[ing] POLAND - Przegląd sztuki performansuPerform[ing] POLAND - Przegląd sztuki performansuWrocławianka roku Gala
zmodyfikowano  8 lat temu  »  

Ewa Malika Szyc-Juchnowicz w gdańskim Empiku

Gdańsk »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 877 wyświetleń od 11 października 2016
  • 14 października 2016, piątek
    » 18:00

Ciąg dalszy kulinarnych inspiracji w gdańskim salonie empik. Czym są przyprawy w kuchni, nie trzeba tłumaczyć nikomu. Aromatyczne zioła, winne zapachy korzenne, słodka wanilia – bez nich nie istnieje współczesna kuchnia. Finalistka programu Top Chef, szefowa kuchni opowie o sztuce łączenia przypraw i zdradzi nam sekrety swojej wyśmienitej kuchni opisane w książce jej autorstwa pod tytułem „Przyprawy” (Pascal).

14 października, godz. 18:00 empik Galeria Bałtycka, Gdańsk, Al. Grunwaldzka 141

zmodyfikowano  8 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ