koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
ARTYSTA BEZ GRANIC PAFAWAGCO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365Wrocławianka roku Gala
zmodyfikowano  4 lata temu  »  

POTRAWY Z WOKA Z I LOVE TO EAT

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 20 090 wyświetleń od 5 czerwca 2020

Z wokiem dookoła świata, a w tym przypadku po kuchniach Azji!

Na warsztatach nauczymy się przygotowywać idealną tempurę, w której będziemy smażyć warzywa i grzyby. Poznamy także smak japońskiego sosu Ponzu. Ugotujemy ostro-kwaśną zupę warzywną Tom Yum Pak z dodatkiem cytryny, imbiru, kolendry i trawy cytrynowej. Na koniec poznamy kantońskie danie z marynowanym kurczakiem i noodlami, które przygotujemy metodą stir-fry.

MENU

Warzywa oraz grzyby w TEMPURZE z sosem Ponzu (kuchnia japońska) Ostro-kwaśna zupa warzywna TOM YUM PAK (kuchnia tajska) Kurczak HOR FUN z noodlami (kuchnia chińska) W cenie warsztatów lampka pysznego wina!

Formularz zgłoszeniowy: https://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/potrawy-woka-love-eat-3/

zmodyfikowano  4 lata temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ