koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359TpL repertuarAMKL 75 lat
zmodyfikowano  3 lata temu  »  

Pierogowe love vol.4 - warsztaty kulinarne z I love to eat

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 12 749 wyświetleń od 13 października 2021
  • 21 października 2021, czwartek
    » 17:00, 21:00

Zapraszamy na najpyszniejsze warsztaty kulinarne z lepienia PIEROGÓW z różnych zakątków świata!

Cóż wiele pisać… PIEROGI kochamy wszyscy ❤️❤️❤️

Podczas warsztatów poznacie trzy warianty pierogów:

Gnocchi di zucca – dyniowe kluseczki z masłem szałwiowym Tortelloni mięsne – okrągłe pierożki z mięsnym nadzieniem, w bulionie drobiowym Canederli #lesswaste – gotowane kluski z boczkiem, cebulą, czerstwym pieczywem i śmietaną Do ich przygotowania użyjemy różnych rodzajów ciasta. Nauczymy się przyrządzać wyśmienite farsze, a także poznamy kilka technik lepienia pierogów.

Gotowe pierożki będziemy degustować przy lampce dobrego wina.

Prowadząca: Joanna Aniszczyk - dziennikarka kulinarna, podróżniczka, autorka bloga "I love to eat". Na co dzień współpracuje z wieloma wrocławskimi restauracjami. Organizatorka akcji edukacyjnych o tematyce dotyczącej m.in. niemarnowania żywności. Gotowanie to jej pasja, a po polskiej, najbliższą jej sercu jest kuchnia włoska.

Zapisy

Zapisy na warsztaty odbywają się drogą mailową: rekrutacja2.krzywykomin@gmail.com

W treści prosimy podać:

☑️Imię i nazwisko

☑️Adres mailowy

☑️Numer telefonu

Szczegóły płatności zostaną podane w procesie rekrutacji.

Cena: 190 zł

Więcej informacji: https://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/pierogowe-love-vol-4-warsztaty-kulinarne-z-i-love-to-eat-2/

zmodyfikowano  3 lata temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ